Tuinontwerp

Een ontwerp is simpele optelsom van uw wensen en onze creativiteit. Om die wensen boven tafel te halen, nemen we ruim de tijd voor een persoonlijke kennismaking. Samen gaan we aan de slag met uw wensen en analyseren we uw woning en huisstijl.

Achter de tekentafel

Na het eerste gesprek, duiken wij achter de tekentafel waar we uw droomtuin ontwerpen. Zo houden we rekening met de grondsoort en de stand van de zon. We houden tijdens het ontwerpen nog geen rekening met een budget. We willen precies dat kunnen maken waar u blij van wordt, zonder dat we steeds naar de kosten moeten kijken. Onze ervaring is dat de materiaalkeuze uiteindelijk kosten bepalend is. Het is namelijk wel een verschil of je nu tuin betegelt met keramische tegels of betonklinkers. Maar ook de hoeveelheid en het formaat van de beplanting spelen een grote rol.

Inspiratie tuinen

Wilt u inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar alle droomtuinen die wij ontwierpen? Bekijk onze projecten of bel of mail voor een kennismaking!

Meer dan tuinontwerp

Na het tuinontwerp pakken wij graag door. Met de aanleg en het onderhoud van de tuin bijvoorbeeld. Van tekentafel naar tuin. Dijkman Tuinen biedt u het hele pakket.

Neem vrijblijvend contact met ons op