Tuin aanleggen

Een nieuwe tuin aanleggen begint altijd met een idee. Dat idee wordt een ontwerp en dat ontwerp wordt een echte tuin. Als we aan de slag gaan, stellen we een gedetailleerde planning op. Zo ziet u wat wij doen, op elk moment. En misschien wel belangrijker: u ziet precies wanneer u van uw langverwachte tuin kunt genieten.

Tijdens de aanleg

Ook tijdens het aanleggen van uw tuin vinden wij het belangrijk dat de communicatie goed is. Zo vinden wij het belangrijk dat we voortdurend met elkaar op één lijn zitten. En daarom willen wij tijdens het proces ook graag weten hoe u het vindt gaan. Loopt alles nog naar wens of zijn er toch dingen die u anders wilt? Geen probleem. Liever nu, dan dat u er later spijt van gaat krijgen.

Passie voor veranda’s

Tijdens een warme zomerdag even aan de zon ontsnappen of juist buiten uit de wind zitten? Voor elke situatie bouwen wij de perfecte veranda. Zo kunt u altijd buiten zitten, ook als het iets minder mooi weer is. Naast het bouwen van veranda’s, vinden wij het ook fantastisch om schuttingen, prieeltjes, pergola’s en tuinhuisjes te bouwen. Alles om uw buitenleven nog mooier en leuker te maken.

Tuin aanleggen: projecten

Door de jaren heen rolden we vele grasmatten uit, plantten we duizenden planten en bomen en mochten we tientallen houten veranda’s bouwen. Nieuwsgierig? Vind deze projecten hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op