Tuinberegening

Een tuin met een eenvoudige of volledig computergestuurde beregening ligt er altijd mooi bij. Dijkman Tuinen is daarom specialist in het realiseren van beregeningsinstallaties in uw tuin.

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van het systeem, zodat uw tuinklimaat altijd perfect voor elkaar is en u niet voor verrassingen komt te staan in een droge periode!

De voordelen van tuinberegening in uw tuin

Een computergestuurd tuin beregeningssysteem is nagenoeg geluidloos, zodat zonder problemen ’s nachts gesproeid kan worden. De sproeiers geven een zachte nevel en beschadigen de bloemen en planten niet. De slimme computer weet exact welke planten veel ‘dorst’ hebben en welke niet.

Zelfs van het weer is hij op de hoogte, want bij regenachtig weer zorgt een regensensor ervoor dat de sproeiprogramma’s worden overgeslagen. Stelt u zich eens voor dat u op een zomerochtend buiten komt en de beregening zijn werk weer heeft gedaan. Het enige dat u nog rest is volop genieten van uw droomtuin.

Wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit en de tuinberegening zal geheel naar uw eisen en verwachtingen gerealiseerd worden.

Mocht u vragen hebben of geheel vrijblijvend meer informatie willen?

Neem vrijblijvend contact met ons op