Tuinonderhoud

Een mooie tuin blijft alleen mooi als hij met zorg onderhouden wordt. Dat alle hagen in lijn zijn, er geen onkruid te bekennen is in de plantenborders en de bestrating er geheel schoon bij ligt. Voor zo’n resultaat is aandacht nodig. Met professioneel tuinonderhoud weet u zeker dat uw tuin er het hele jaar als ‘nieuw’ uitziet.

Professioneel tuinonderhoud

Als we uw tuin onderhouden, letten we op tal van zaken. Het belangrijkste is dat we altijd bij het huidige tuinontwerp blijven. Dat planten op hun plek blijven groeien en niet daarbuiten en dat heggen op tijd gesnoeid worden, zodat deze niet de lijnen in de tuin verstoren. Maar we beoordelen ook de structuur van het gazon en de ontwikkeling van elke plant op zich. Hebben ze extra bodemvoeding nodig of misschien wel meer zonlicht? Alleen zo blijft uw tuin in topconditie.

Beregening

Om uw tuin er het hele jaar door groen uit te laten zien, is het belangrijk dat het voldoende water krijgt. Vooral bij een grote tuin is het dan handig om na te denken over een beregeningsinstallatie. Dijkman Tuinen is specialist in deze installaties, die onzichtbaar in uw tuin zijn verwerkt. 24/7 optimale verzorging van uw beplanting. Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden.

Elk seizoen optimaal genieten van een prachtige tuin?

Neem vrijblijvend contact met ons op